Asztalfoglalás

Asztalfoglalás és rendezvényhelyszín foglalás

Foglaljon asztalt vagy rendezvényhelyszínt nálunk bármilyen alkalomra. Asztalfoglalás és rendezvény helyszín foglalás között az a fő különbség, hogy asztalfoglalás maximum 15 főig, rendezvény helyszínként való foglalást pedig 15 fő fölött kérjük kitölteni. Rendezvény foglalás esetén privát, zártkörű rendezvényhelyszínt is tudunk biztosítani sörözőnkben amely lehet bármilyen esemény.
Budai kocsmánkban az asztalfoglalás és a nem zártkörű rendezvényhelyszín foglalása ingyenes, ahogy a lemondás is. Viszont kérjük jelezze időben ha mégsem tud eljönni a foglalt időpontra akár emailben vagy telefonon. Várakozási idő 30 perc, utána az asztalt kiadjuk másnak. Privát, zártkörű rendezvény helyszín biztosítása esetén foglalási díjat kérünk előre 2000 Ft/fő értékben, de ezt az összeget le tudják fogyasztani.
Vállaljuk a Széll Kálmán térhez közel rendezvényhelyszín biztosítását születésnapi bulik, céges partik, csapatépítők, névnapok, évfordulók, osztálytalálkozók vagy bármilyen családi, baráti összejövetelek lebonyolítását körülbelül 50 főig akár zártkörű rendezvény igénye esetén is. Ha a megfelelő és olcsó rendezvény helyszínt keresi Budán akkor ne habozzon és keressen fel bennünket. Szabadtéri külső illetve belső rendezvény helyszínt is tudunk biztosítani. Hátsó csendes teraszunk is rendelkezésére áll jó idő esetén, de hűvösebb estéken fűteni is tudjuk illetve meleg polár takarót biztosítunk.
Ha bármilyen rendezvényt szeretne kocsmánkban megtartani, arra is van lehetőség hogy a nyitvatartást rugalmasan kezeljük péntek, illetve szombat este a megszokott nyitvatartási időt igény esetén kitolhatjuk akár 24 óráig előzetes egyeztetés alapján.

Asztalfoglalás és rendezvényhelyszín foglalás

Minden asztalfoglalást és rendezvényhelyszín foglalást visszaigazolunk e-mailen vagy telefonon keresztül. A foglalás a visszaigazolás tényétől tekinthető érvényesnek.

  Aszalt (max. 15 fő) vagy rendezvényhelyszínt (min. 15 fő) szeretne foglalni? (kötelező)
  asztalfoglalásrendezvényhelyszín foglalás

  Hány órától? (kötelező)

  Belső vagy szabadtéri külső helyszínt szeretne foglalni? (kötelező)
  belsőszabadtéri külső

  Zártkörű vagy nem zártkörű rendezvényt szeretne tartani? (kötelező)
  zártkörűnem zártkörűasztalfoglalás ami nem zártkörű

  Szeretne-e rugalmasabb hosszabb nyitvatartást az esemény idejére? (kötelező)
  nemigen

  Hozzájárulok, hogy a Cherry Presszó a megadott adataimat a foglalással kapcsolatban kezelje az adatvédelmi szabályzata alapján. (kötelező)
  hozzájárulok