Bemutatkozás

Cherry presszó a budai söröző, kocsma és családi, baráti, céges, születésnapi rendezvényhelyszín

A hét minden napján szeretettel várjuk kedves régi és új vendégeinket Budán a XII. kerületben sörözőnkben a Cherry presszóba. A söröző, kocsma a Széll Kálmán tér (volt Moszkva tér) közelében található kis családias söröző, mindössze 2 megállóra villamossal Hűvösvölgy irányába. A söröző Budapesten a 12. kerületben a Fogaskerekű vasút közvetlen bejárata mellett helyezkedik el a Hotel Budapest (körszálló) Szállodával szemben. A Városmajori park közvetlen közelében található teraszos, családias kis budai söröző.
Akár téli illetve nyári kirándulás előtt illetve után várunk szeretettel mindenkit egy finom hideg vagy meleg italra. Családi vendéglátó vállalkozásunk már lassan 3 évtizedes múltra tekint vissza, az elmúlt években a kocsma teljes felújítására került sor így gyönyörű és kulturált belsővel és persze hátul egy szabadtéri hangulatos zárt kerthelyiséggel várunk minden lazulni és beszélgetni vágyó kedves vendéget. Budai sörözőnkbe akár betérő vendégként, de különböző rendezvények kapcsán is szívesen látjuk Önöket.

Lehetséges asztalfoglalás, de megoldható különböző családi esemény, baráti összejövetel, születésnapi party, osztálytalálkozó, nyugdíjas találkozó, privát és zártkörű rendezvény, céges buli vagy csapatépítő tréning megszervezése, amelynek kiváló rendezvény helyszínéül szolgálhatunk.
Tartsa nálunk születésnapját és mi segítünk Önnek vagy családtagjának egy felejthetetlen szülinapi parti lebonyolításában, hogy az ünnepelt és a vendégek is csak az önfeledt szórakozással törődjenek. Ne kelljen a vendégek kiszolgálásával és persze a buli utáni takarítással foglalkoznia. Tudjuk hogy milyen problémák merülhetnek fel egy buli megszervezése, lebonyolítása után. Mi levesszük ezt a terhet a válláról a születésnap rendezvényhelyszín biztosításával. Egy barátságos, családias, köztes illetve könnyen megközelíthető rendezvényhelyszín mindenkit elvarázsol és garantálja a jókedvet.
Vagy lehet egy osztálytalálkozó rendezvényhelyszíne is ha már sikerült minden rég nem látott osztálytársat felkutatni, mi biztosítjuk a megfelelő rendezvényhelyszínt és finom italokat a hosszúra nyúló beszélgetéseikhez.
De legyen csak egy laza családi vagy baráti összejövetel, akár nyitvatartási időben vagy zártkörű rendezvény lebonyolításban, erre az esetre is megfelelő családi, baráti rendezvény helyszínül szolgálhatunk.
Tartsa nálunk csapatépítő tréningjét zöldövezetben, de ugyanakkor elegáns környezetben, így céges rendezvényhelyszínt biztosíthatunk. Sörözőnk, kocsmánk a Cherry presszó hátsó kerthelyisége tökéletes lehet kisebb létszámú csapatépítők, céges összejövetelek lebonyolításához, egy finom hideg csapolt sör mellett.
Ha szeretné esetleg rendezvényét nálunk megtartani akkor nyitvatartásunk akár rugalmas is lehet, péntek illetve szombat este 24 óráig is nyitva maradhatunk. Természetesen előzetes egyeztetés alapján. Bármilyen alkalomból keres olcsó rendezvényhelyszínt akkor kérem vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, email vagy telefon vagy a honlapon online asztalfoglalás és rendezvény helyszín időpont foglalás formájában.